Ons verhaal

Vanaf 28 februari 2020 zijn de deuren van Foodmaster Aan ’t Zand in Werkhoven officieel geopend. In twee maanden tijd is de vestiging helemaal omgeturnd tot een prachtige Foodmaster, waar je terecht kan voor diverse lekkernijen.  

Gastvrijheid en  Kwaliteit staat voorop

Foodmaster Aan ’t Zand wordt gerund door Ming en Christina, voor wie de cafetaria geen onbekend terrein is. Zij hebben inmiddels al meer dan vijftien jaar ervaring binnen de cafetariabranche en staan nog iedere dag met een grote glimlach klaar voor hun gasten. Bij Foodmaster Aan ’t Zand ligt de focus op gastvrijheid en kwalitatief goede producten. We willen dat de inwoners van Werkhoven zich welkom voelen wanneer zij even iets makkelijks willen eten of een hapje buiten de deur willen doen.

Vertrouwd en lekker eten

Bestaande specialiteiten die lokale bekendheid hebben in Werkhoven en omgeving hebben we  op de kaart laten staan. Zo is bepaald vlees afkomstig van John Verbree en het brood van Sjaak Doeleman. Uiteraard hebben we ook een aantal nieuwe eigen specialiteiten toegevoegd aan de menukaart. Kom eens langs en probeer de Stoof Aan ’t Zand of Spareribs uit eigen keuken. Wij staan voor jullie klaar en hopen je snel te begroeten in onze Foodmaster.