Over foodmaster Aan 't Zand

ons verhaal

Welkom bij Foodmaster Aan 't Zand

Het adres voor de lekkerste snacks, burgers en frietjes. Maar ook voor een goede kop koffie ben je bij ons aan het juiste adres.

Xiaoli en Kenny, staan voor je klaar in deze gezellige Foodmaster. Neem plaats en geniet van al het Lekkers uit de Foodmaster keuken. Wij kunnen onze premium burgers jullie ook echt aanbevelen. Onze persoonlijke favoriet is de Foodmaster Meesterlijk een krokante kipburger, voorzien van o.a. kaas, baconstrips, sla en honing-mosterdsaus. Bestel er een portie frietjes bij en je hebt direct een echte maaltijd.  

Heb je even geen zin om de deur uit te gaan en woon je in Werkhoven of omgeving? Dan heb je geluk want dan bezorgen we je bestelling natuurlijk graag bij jouw thuis. Zodat je ook thuis kan genieten van jouw Foodmaster en de lekkerste snacks van top kwaliteit.  
Bij ons geniet je nog altijd van vlees van John Verbree en brood van Sjaak Doeleman, kortom ook voor een lekkere lunch ben je bij Foodmaster Werkhoven aan het juiste adres.  

 

Trek in echt iets lekkers? Dan bestel je bij Foodmaster Aan 't Zand in Werkhoven. Hier geniet je van de lekkerste Oer Hollandse snacks en frietjes. Laat je verrassen door het uitgebreide burger assortiment. Wil je de deur niet uit? Bestel dan gemakkelijk en snel je eten online en Foodmaster Aan 't Zand komt het thuis bezorgen.  

Lees meer

Proef nu ook onze specials de Stoof Aan ’t Zand of Spareribs uit eigen keuken.  

Onze kernwaarden

de frituurcultuur zit in ons bloed

Het product moet altijd lekker zijn. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. De combineren we met versproducten van topkwaliteit. De verrassende smaakcombinaties maken bij Foodmaster het verschil.
 

Gemak dient de mens, daarom bestel je bij Foodmaster altijd lekker snel. Of je nu bij ons komt bestellen of vooraf online je bestelling plaatst.

Bij Foodmaster proberen we jouw bestelling altijd zo snel mogelijk klaar te maken. Bestel jij al online? Dan kies je gemakkelijk jouw gewenste bezorgtijd.

accordion